tisdag 27 januari 2009

Redan möblerat om...

Amanda har tagit sig upp till övervåningen för första gången (inte så lätt för henne innan när det bara fans en stege) Men nu har hon fått blodat tand & vill klättra upp för trappan så fort man vänder ryggen till...
Här r ett par bilder på trappan också. Det ska dit en ledstång senare, men först ska en det spån- & gips-skivor bäras upp.


& så till vår lilla om möblering... De nya sofforna kom i onsdags, så nu är där gott om utrymme att sitta (eller ligga & sova om man så vill). Tjocke TVn ska bytas ut mot en platt (fast det var visst väldigt segt med att få hem den till butiken...)














Har hunnit med ett kort också, emn det är till min morbrors 50 årsdag & den infaller inte fören i slutet av februari, så det kortet får ni vänta på lite innan det dyker upp!
Kram till alla!

måndag 12 januari 2009

Fler bilder innifrån huset! ...& ett par kort...

Först ut är en bild från tv-hörnana, fast det komer bli ändring där redan denna veckan antagligen, för nu ska våra nya soffor komma!
Sedan har vi tapet mästarna, väggen de tapetserar är över 5 meter! Det är den blivande trappuppgången (trappan ska förövrigt komma denna eller nästa vecka). Har varit helförälskad i den tapeten seda vi började kolla på tapeter till huset & nu äntligen ficka jag ett ställe att ha den på! *nöjd* Som "tillbehör" blev det en ljust beige tapet (av samma struktur, men andra färger, som finns i tya ALLA de andra rummen, nä då vi har inte alls fastnat för den tapeten...) En bild från sovummet, denna gången blev inte tapeten så orange som förra gången jag visade den...



En halvtaskig bild på mat-delen, fast ni får tänka den utan allt småplotter för nu har julen åkt ut för i år!


En liten Amanda som "går in" det nya hallgolvet.


& så två suddiga bilder på ett par kort som jag FAKTISKT hunnit göra de senaste dagarna!













Det var allt för denna gången, återkommer med bildet på sofforna & trappen när de har kommit på plats!



lördag 3 januari 2009

Äntligen några bilder!

Först ut har vi en lusse glad Amanda (från lusse firandet på dagis, att sjunga var inget vidare men att spexa framför kameran det gick bra!) Sen kommer lite bilder från inflyttningsdagen... Vilket ju hunnit bli en hel månad sen nu...








Kan ju säga att det har fyllt på med betydligt mer saker nu... ska försöka ta lite nya bilder nu när vi börjat komma iordning... Så kanske jag kan uppdatera här om en månad igen eller så ;)
Kram till alla goa vänner som läser här!