måndag 6 oktober 2008

Trädgård till huset

Här kommer äntligen lite nya bilder på huset! Det översta med ny putsade fönster & spröjsen ditsatta.
Det nedre är från i lördags när det gjordes gräsmatta... Hade hjälp av en blivande granne (han är granne nu med, fast hemma hos föräldrarna, men ska snart bygga nytt på andra sidan om oss) & en kompis till honom som också är jobbarkompis till Andreas, så duktiga båda två! Nu är det bara & vänta å se & hoppas på att gräsfröna tar sig så att vi får en fin matta till våren/sommaren!
I början av denna veckan kommer matt läggaren & ska klä toaletten & golvet i groventren/tvättstugan, det ska bli spännande!!! På torsdag ska vi förhoppningsvis till IKEA & köpa köket. Det är så spännande nu när man börjar komma fram till den "färgglada" biten! =)

Det har inte blivit så mycket pyssel på senaste tiden & det jag hunnit med kan jag inte visa för det ska bli julklappar, man vet ju inte om de som ska få grejorna kikar här...

4 kommentarer:

Camilla sa...

Vilka fina bilder. Kul att gå och beställa kök...

Snart dags att flytta in:).

Visst har kompisarna valt ett vackert namn.

Kram kram

Linda sa...

Nu har ni kommit en bit på vägen.

Petra sa...

Hej Alexandra! Så roligt att det går framåt med ert hus. Hörde ju talas om det i våras när vi hade sällskap till träffen i Rottne.
Så mycket fina saker du gjort. Både kort och LOs. Förstår att tiden blir knapp till pyssel, hus och barn tar sin lilla tid.
Vi kanske ses på träffen om ngr veckor i Rottne?
Varma hälsningar
Petra

http://lottafruh.blogg.se sa...

Det är nog säkrast att inte visa julklapparna, då blir det ju ingen överraskning! Vad fint det blir med både hus och gräsmatta!
Gillar de stora stenarna ni har,
jättefint!
Ha det väl!
Kram,
Lotta/ FruH