fredag 4 juli 2008

Recept swap & födelsedag

Har ju knapt tid till att scrappa eller sitta vid datorn nu när Andreas också är hemma, kanske för att vi knapt är hemma längre, med ett husbygge på gång & fint fiske/grill väder blir det inte mycket tid över för annat... Har börjat måla pärlsponten till innertaket nu, roligt att se hur det kommer att bli, även om det är lååångt kvar till tapeter & golv...

Har hållit på med en massa recept swappar den senaste tiden så det har inte vart så mycket att visa här, men nu har några kommit tillbaka! Här kommer två kort från en matbröds swap på hobbyhusets forum. Vi blev bara 4 deltagare så vi gjorde 2 kort var.
& så har ju min lilla älskling fyllt ett helt år (ok jag är typ två vecor efter, hon fyllde de den 22/6 men tiden räcker liksom inte till)! Fick så många paket att hon knapt orkade öppna alla ;) En massa fina kläder & leksaker fick hon & en cykelssits som monterades igår, får se när vi ska hinna testa den...
Tårtan smakade gott, var ju tvungen att provsmaka medans alla höll på att fota *ler* hälsar Amanda...
Ha det gott alla & hoppas sommarvärmen stannar nu!

3 kommentarer:

Li@n sa...

Men det är väl klart att man måste provsmaka en sån fin jordgubbstårta!!

Himla fina receptkort jag fick av dig, gröt i frallor är det enda sättet jag kan få i mig gröt på som annars är urk! och att vi inte blivit papegojor ännu är väl ännu märkligare så mycket solrosfrö som vi äter här hemma ;o)

Må så gott
Kram

monica sa...

Åh vilka härliga recept!!! Håller på med ett projekt som ska vara färdigt i veckan, sen är det receptswappkorten som står på tur!

Härliga foton på er söta dotter =)

http://lottafruh.blogg.se sa...

Så smaskig tårtan ser ut! Klart en sessa ska ha många paket när hon fyller år! Skönt att du är vid gott mod vid ert bygge ändå, det kommer att bli toppen när det är klart!
Kram,
Lotta/ FruH